Met veel plezier en vol passie maakt kunstschilder Berry Kuiper zijn schilderijen. Wij volgen hem tijdens zijn bezoek aan Krützmann Lijsten waar zijn meesterwerken ingelijst worden. Momenteel hangen zijn werken o.a. in galerie Streetscape.

Het maakt niet uit wat voor auto je hebt. Bij garagebedrijf Black8 in Castricum ben je aan het juiste adres. Van de kleinste Japanner, tot de snelste Amerikaan. Het team is dag en nacht bezig met ronkende motoren. Als passie hebben ze onder andere ‘Dragracen’.

Het wordt steeds lekkerder weer! Tijd voor een lekker ijsje. In Heiloo bezoeken we IJssalon Di Fiorentina. Op het terras maken we kennis met deze IJssalon en een clown.

In Heiloo ontdekken we Cadeauwinkel De Ontdekking. Voor elk feest hebben ze er het perfecte cadeau.

Op het wereldberoemde Waagplein in Alkmaar vind je Het Hollands Kaasmuseum. Een bezoek aan het museum staat garant voor een leuk een leerzaam uitstapje voor de hele familie.

Geopark De Hondsrug loopt van de stad Groningen tot aan Coevorden en heeft sinds vorig jaar het kwaliteitslabel UNESCO status verkregen. Het gebied is ontstaan in de voorlaatste ijstijd meer dan 150.000 jaar geleden.

Vakantieboerderij Slotman in Eibergen is dé plek in de Achterhoek waar je lekker kan genieten met groepen van elke samenstelling. Voor iedereen is er wat te beleven!

We volgen een enthousiaste vriendengroep. Zij spelen een bijzondere variant op het golfspel bij Pitch&Putt Twente. Ook bezoeken ze de spannende Escaperoom Twente.

Bij het vernieuwde Restaurant Tibbe in het Twentse Mariaparochie kun je genieten van heerlijke gerechten die er vol passie bereid worden.

Bij Galerie & Kunstuitleen Lambert in het Twentse Ootmarsum vind je een ruimte collectie kunst. De werken zijn zowel te koop als te huur.

Lekker lang buiten zitten. Daar weten ze bij Partytent-Online in Uden wel raad mee. Ze hebben er voor elk evenement een partytent!

Zondag 3 april 15.25 uur RTL 4

Herhaling zaterdag 9 april 14.30 uur RTL 4 en op RTLXL.NL

Vergeet niet onze Facebook Pagina te liken!