Muziek maken is een passie van velen. Of het nu gaat over piano spelen voor gevorderden, of gitaar spelen voor beginners. Bij De Muziek Experience in Rotterdam geven ze aan iedereen die maar wil muziekles.

Het is lente! Tijd om lekker te shoppen. Dat kan bij Alexandrium Shopping Center in Rotterdam. Ze hebben er het nieuwste van het nieuwste.  In een sfeervolle omgeving met circa 140 winkels is het de plek om fantastische merken te kopen. Ook kun je er gebruik maken van de vele privileges die de Alex Card te bieden heeft.

Sinds 1957  kun je bij IJssalon Capri in Rotterdam terecht voor het lekkerste ijs. Het Italiaanse schepijs wordt er met veel plezier en passie gemaakt. Ook hebben ze er heerlijke ijstaarten voor bijvoorbeeld een bruiloft.

Vier je binnenkort een bruiloft, familiedag of een ander leuk feest? Dan ben je bij ‘t Prikkewater Packhuys Partycentrum in Vlaardingen aan het juiste adres.

We gaan met een enthousiast gezin op pad in Maassluis. De stad is het best bewaarde geheim van Zuid-Holland. De burgemeester en een stadsgids geven een rondleiding. Op deze manier ervaren we Maassluis. De mooiste plekken in Maassluis worden vastgelegd met een camera van Fotohart. Ook brengen we een bezoek aan de Maassluise kunstenaars.

Lekker overnachten en heerlijk ontbijten in een gemoedelijke omgeving. Dat kan bij Bed & Breakfast Maasland. Vanuit hier kun je alle Hollandse steden makkelijk bereiken.

Deze week hebben we een plezierig uitstapje. We zijn bij Midgetgolftuinen Lage Vuursche waar je in een vorstelijke omgeving midgetgolf kunt spelen op de biljart-, gravel- of grasbaan.

We bezoeken één van de mooiste plekjes in Veenendaal waar je kunt winkelen. Een kenmerkende plek in Veenendaal is het Carillon bij Horlogerie Van Manen. Veenendaal is gelegen aan de Utrechtse Heuvelrug.

Midden in het groene gebied van de provincie Utrecht kun je in Doorn heerlijk ontspannen en lekker eten bij Eet & Café Onder De Pannen. Ook een bezoek aan het nabijgelegen vakantiecentrum De Maarnse Berg is aan te bevelen.

In Vinkeveen brengen we een bezoek aan Demmerik 73. Voor balustrades, Tiffany lampen en tuindecoraties ben je er op de goede plek.

Zondag 27 maart 15.25 uur RTL 4

Herhaling zaterdag 2 april 14.30 uur RTL 4