Auto’s worden niet alleen gebruikt om van A naar B te rijden, maar worden door veel enthousiaste Nederlanders ook gezien als een echte passie. Wij brengen een bezoek aan misschien wel het meest dynamische automuseum van het land. We nemen een kijkje bij het Classic Park in Boxtel.

Leven dinosaurussen nog? Bilal, Noa, Esmee, Fayelynn en Neeltje zijn op bezoek bij het Boxtelse Oertijdmuseum De Groene Poort. Daar krijgen ze een antwoord op de vraag tijdens een leuk uitstapje.

Het ijs seizoen is weer begonnen! Om dat te vieren gaan we een lekker ijsje eten bij IJssalon De Verrassing in Beek en Donk. Hier zijn we benieuwd naar wat de trends zijn dit seizoen en welke smaken er goed gaan scoren.

Jezelf laten opsluiten in een kamer om er vervolgens binnen een uur uit te ontsnappen? Dat kan bij Escape Room Uden. We volgen een enthousiaste vriendengroep die geniet van dit spannende uitstapje.

Op De Vrije Markt in Brunssum kom je ogen en oren te kort. Er zijn leuke kraampjes, live muziek en ook aan de kinderen wordt er gedacht. Wat kun je eigenlijk kopen op de markt? We nemen er een kijkje.

Naaien ouderwets? Welnee!  Bij Rijkers Naaimachines in Veghel laten we zien waarom werken met naaimachines een geliefde hobby is van jong en oud.

Wandelen. Het kan overal op de mooiste plekken. Goede schoenen die lekker zitten mogen daar niet bij ontbreken. De specialisten van Penninx Schoenen in Gemert geven je graag een persoonlijk advies.

Culinair genieten. Ook dat doen we met veel plezier. We zijn te gast bij De Ceulse Kaar in Boxtel. Vroeger was dit een stop plek voor postkoetsen. Tegenwoordig is het een fraai restaurant.

Zondag 20 maart 15.25 uur RTL 4

Herhaling zaterdag 26 maart 14.30 uur RTL 4