Taste/12 in Nijmegen is door “foodpairing” geïnspireerd. Om je te helpen bij je keuze hebben ze 12 combinaties gemaakt van tastes en juices.

Bij IQ Kunstuitleen en Galerie in Zwolle vind je ruim twaalfhonderd vierkante meter kunst.

Al sinds 1858 kun je in Twente terecht bij Morselt Mode. Er zijn filialen in Borne en Oldenzaal.

Bij het Nationaal Carnavalsmuseum in ‘s-Hertogenbosch, het Oeteldonks Gemintemuzejum kom je alles te weten over het carnaval in, maar ook buiten Oeteldonk- tot ver over de grenzen.

In Eindhoven geniet je van een voortreffelijke internationale keuken bij Mood. Sushi queen Eveline Wu en haar team bereiden er heerlijke gerechten die je niet snel vergeet.

Wil jij een kwalitatieve massage toegespitst op jouw wensen? Dan kun je terecht bij La Sereen Massage in Bergen op Zoom.

Op zoek naar een sieraad of horloge? Dan ben je al sinds 1914 bij Juwelier Pijnenburg in Tilburg aan het juiste adres.

Wil jij snel vet laten verwijderen middels een bewezen, veilige en effectieve methode? Dan kun je terecht bij CoolSculpting Kliniek Nederland. 

Heerlijk dineren en genieten van verse gerechten kan bij Montimar. Het horeca concept is gevestigd in hoeves en telt meerdere filialen in Noord-Brabant.

Elke tattoo die ze bij Oneness Tattoo Studio  in Tilburg zetten is uniek. Zo krijg je de mooiste tatoeage in jouw favoriete stijl.

Proost in Zevenbergen won onlangs de de café top 100 publieksprijs van Misset Horeca. Je kunt er heerlijk lunchen en borrelen.

De Passie van Mathilde Pil is schilderen. Haar werken hangen onder andere bij Quantera Global.

Zaterdag 9 december om 16.30 uur RTL 4

Herhaling zondag 10 december om 11.55 uur RTL 4 en op RTLXL.NL

Vergeet niet onze Facebook Pagina te liken!