In Plezier & Passie geven we handige tips over hoe jij jouw vrije tijd het beste kunt invullen! 

Bij CoolSculpting Kliniek laat je ver verwijderen zonder operatie middels een veilige en bewezen methode. Ze hebben vestigingen in Eindhoven, Den Haag, Vught, Amsterdam, Huizen, Utrecht, Rotterdam en Den Bosch.

Ma Vie Home & Lifestyle is dé specialist op het gebied van interieuradvies. Ze geven deskundig advies over de inrichting van je huis. Ook in de winkel in Bergen op Zoom kun je terecht voor vele producten. Van meubelen tot accessoires, van sieraden tot cosmetica.

Bij Myrjo in Uden vind je mooie, avontuurlijke en aparte kleding! De vrouw die zich wil onderscheiden van de massa is er aan het juiste adres. Ze hebben er altijd leuke kleding voor leuke prijzen vanaf maat 38 tot en met 56.

Het team van Restaurant Bastille in Best  laat je elke dag genieten van heerlijke creaties. Het sfeervolle restaurant staat garant voor kwaliteit, diversiteit en versheid. Gerechten worden bereid met dagverse, biologische en eerlijke producten van lokale leveranciers.

Karin Hodes is gespecialiseerd in glaskunst. Je bent van harte welkom in haar galerie in Diepenheim, waar je haar werken kunt bewonderen.

Bij Doolaard’s Beauty in Oostvoorne laten ze je stralen! Ze zijn er gespecialiseerd in het optimaliseren en verbeteren van de conditie van je huid en permanente make-up technieken.

Haar Instituut Nederland in Bussum is één van de beste haar klinieken van Nederland. Al meer dan 25 jaar hebben ze ervaring in haarwerken op maat, haar problemen, dunner wordend haar en haaruitval bij mannen en vrouwen.

Bij Goudsmederij- juwelier Arnold van Dodewaard in Bloemendaal maken gepassioneerde meester goudsmeden unieke sieraden naar wens. Voor elke gelegenheid vind je er een passend sieraad.

De Nieuwste trends op het gebied van mode vind je bij Mooimooiii Mode in Nijmegen! Ze hebben er ook leuke accessoires!

Wil jij van je rimpels af? Dan is Meso-therapie.nu wat voor jou! De behandeling is pijnloos en resultaatgericht. 

Zaterdag 8 december om circa 16.30 uur RTL 4

Herhaling zondag 9 december om circa 11.50 uur RTL 4 en op RTLXL.NL

Like onze Facebook Pagina en maak kans op leuke prijzen!