Elke week zie je inspirerende tips in binnen en buitenland! 

Of je nu recreatief toert of een gedreven wedstrijdrenner bent, op de weg, in de bossen of in het veld , bij wielerspeciaalzaak cycleXperience in Uden hebben ze precies wat je zoekt.

Bij Myrjo in Uden vind je mooie, avontuurlijke en aparte kleding! De vrouw die zich wil onderscheiden van de massa is er aan het juiste adres. Ze hebben er altijd leuke kleding voor leuke prijzen vanaf maat 38 tot en met 56.

De grootste passie van Ria Huijgen van KunstAtelier RiArtistic is schilderen. Naast schilderen geeft ze ook workshops en cursussen en werkt ze in opdracht.

Bij Wout is een laagdrempelige horecagelegenheid in Moergestel. Een plek waar gastvrijheid en warmte een belangrijke basis zijn. Lokaal genieten staat er voorop.

Bij damesboetiek Dejacque in Oldenzaal weten ze precies wat jou goed staat! Het assortiment van  is vrij uniek waardoor het niet snel voorkomt dat je iemand in dezelfde kleding ziet lopen.

Met een online nagelgroothandel en opleidingen en trainingen is NailAddict hét adres voor nagelstylistes. Drijvende kracht is gediplomeerd schoonheidsspecialist Annouk Ouwerkerk. Ook in haar salon Secret of Beauty by Annouk in Hoeven kun je terecht voor diverse behandelingen.

Maaike Hendriks-Schunck is de creatieve geest achter SchunckArt. Naast vervaardigen van haar eigen schilderijen richt ze zich ook op teambuilding voor bedrijven en scholen.

De Dames van Akkrum is de grootste specialist in het noorden op het gebied van stijlvolle plus-size kleding. Vanuit geheel Nederland komen klanten om zichzelf te verwennen met exclusieve grote maten mode.

Genieten van water zonder kalk doe je met de Amfa 4000 van Waterontharder.com De compacte waterontharder is makkelijk te plaatsen en maakt het water zacht en kalkvrij. En dat heeft vele voordelen!

Toe aan een nieuwe look? Dan ben je bij Kapsalon Yenna in het Limburgse Meerssen aan het juiste adres. Yenna en haar team nemen uitgebreid de tijd voor je zodat je bezoek een echt verwenmomentje wordt!

Shaggy Fashion is een trendy damesmodeboetiek, gevestigd in het centrum van Meerssen en Elsloo. De nieuwste modetrends, persoonlijk advies, designkleding zorgen er voor dat jij gezien wordt!

Partyservice Milder in Nijmegen is gespecialiseerd in ambachtelijke verse catering op maat. Van broodje tot barbecue tot compleet buffet. Ook in de lunchroom kun je elke werkdag terecht. Specialiteit in de lunchroom is het broodje hete kip, ontwikkeld door René Elvers Vleeswaren.

Zondag 8 maart 16.00 uur RTL 4 

Herhaling zaterdag 14 maart 14.00 uur RTL 4 en op RTLXL.NL

Vergeet niet onze Facebook Pagina te liken!