Elke week zie je inspirerende tips in binnen en buitenland! 

In Movie Park Germany draait alles om de filmwereld! Maak een rit in de intergalactische Triple Launch Coaster “Star Trek™: Operation Enterprise” of ontmoet SpongeBob in zijn onderwaterwereld! Fun voor het hele gezin!

Al sinds 1937 beleef je een spetterende dag bij Het Heuveltjesbosbad in Balkbrug.Het zwembad ligt in een bosrijke omgeving en staat garant voor een dag vol waterpret!

Bij Galerie & Kunstuitleen Lambert in het Twentse Ootmarsum vind je een ruimte collectie kunst. De werken zijn zowel te koop als te huur.

Elke week heeft Plezier & Passie een reis tip! WeFlyCheap zoekt verder en heeft als doel zoveel mogelijk goede vakantiedeals te vinden en te plaatsen, zodat iedereen hiervan kan profiteren!

In het bruisende Borculo zijn ze gespecialiseerd in ijs! We bezoeken IJsboerderij ‘t DommerholtM&Y ijs en Schuurman Schoenen!

Shoppen in stijl doe je bij Maasmechelen Village. Je vindt er de nieuwste trends en exclusieve aanbiedingen!

Bij Myrjo in Uden vind je mooie, avontuurlijke en aparte kleding! De vrouw die zich wil onderscheiden van de massa is er aan het juiste adres. Ze hebben er altijd leuke kleding voor leuke prijzen vanaf maat 38 tot en met 56.

Hotel 46 in Wintelre ligt op steenworp afstand van Eindhoven Airport. In het moderne hotel kun je heerlijke overnachten, ontspannen vergaderen en lekker eten!

Visit Leuven! Een stad vol eeuwenoud erfgoed, beghijnhoven en musea. En natuurlijk de aanwezigheid van ‘s werelds grootste brouwerij maken een bezoek aan de stad compleet.

Genieten van water zonder kalk doe je met de Amfa 4000 van Waterontharder.com De compacte waterontharder is makkelijk te plaatsen en maakt het water zacht en kalkvrij. En dat heeft vele voordelen!

Hou jij van shoppen? Op zoek naar betaalbare en trendy mode? Dan ben je bij Natasja Fashion in Boxtel aan het juiste adres! Ze geven je er een stralende nieuwe look!

Culinair genieten doe je bij Onder de Brug in Vroenhoven. Het panoramisch uitzicht over het Albertkanaal krijg je er gratis bij! Ook leer je er alles over WO II en de binnenvaart bij De Brug van Vroenhoven.

Zondag 7 juli 16.00 uur RTL 4

Herhaling zaterdag 13 juli 15.30 uur RTL 4 en op RTLXL.NL

Vergeet niet onze Facebook Pagina te liken!