Elke week geven we je inspirerende tips en bezoeken we de leukste plekken in binnen- en buitenland! 

Ontsnappen aan de hectische werkelijkheid? Dat kan bij de meest luxe privé wellness in de omgeving van Eindhoven. Bij LUXPA in Heeze huur je jouw eigen privé sauna, spa bad en infrarood lounge

Bij Eleven/one in de Rompertpassage in ‘s-Hertogenbosch weten ze precies wat je goed staat! Je vindt er merken als Nikkie, Bella Pierre, Red Button, Juffrouw Jansen en veel meer!

Een bezoek aan het Jenevermuseum in het Belgische Hasselt maakt je jeneverwijs. Met aandacht voor geest én lichaam maakt het museum van je bezoek een beleving!

Genieten van water zonder kalk doe je met de Amfa 4000 van Waterontharder.com De compacte waterontharder is makkelijk te plaatsen en maakt het water zacht en kalkvrij. En dat heeft vele voordelen!

Bij Turks Specialiteiten Restaurant De Sultan in Vlagtwedde beleef je de Midden-Oosterse cultuur. Je geniet er van de heerlijke gerechten, gezellige ambiance en altijd vriendelijke bediening!

Bij CODA in Apeldoorn staat een leven lang leren centraal. Met een bibliotheek, museum en archief onder één dak is het een echt cultuurhuis. Naast de vaste collectie zie je onder andere tot en met 2 juni de expositie ‘Naked Eye’.

Met een groep vanaf 10 personen beleef je een gratis rondleiding in Gemeente Affligem. In een natuurrijke omgeving die zich uitstekend leent voor fiets- en wandeltochten ontdek je bijzondere plekken. Je kunt er onder andere schapen drijven en je leert hoe ‘zandtapijten strooien’ in zijn werk gaat. Natuurlijk geniet je er ook van het befaamde Affligem Trappistenbier!

Greek Cuisine Filoxenia in Zandvoort is verkozen tot de beste Griek van 2018! Een bezoek aan het restaurant is als een kennismaking met al het goede dat het ware Griekenland te bieden heeft!

Fiets Flip in het Groningse Stadskanaal is gespecialiseerd in vele soorten fietsen en elektrische fietsen. Ook kunnen ze je fiets ombouwen tot e-bike!

De Witte Markt in Heinenoord bestaat al sinds 1984 en is een begrip in de Hoeksche Waard en omgeving! Je snuffelt er gezellig tussen de vele kramen en je slaagt er altijd!

Bij Myrjo in Uden vind je mooie, avontuurlijke en aparte kleding! De vrouw die zich wil onderscheiden van de massa is er aan het juiste adres. Ze hebben er altijd leuke kleding voor leuke prijzen vanaf maat 38 tot en met 56.

Zondag 7 april 16.00 uur RTL 4

Herhaling zaterdag 13 april  15.30 uur RTL 4 en op RTLXL.NL

Vergeet niet onze Facebook Pagina te liken!