Gelegen aan het Stadionplein in onze hoofdstad ontdekken we Het Amsterdamse Proeflokaal. We maken er kennis met de smaak van de stad.

Twinkel Kidz in Zwolle laat kinderen stralen. Je kunt er terecht voor kinder en babykleding, kraamcadeaus en accessoires.

Bij Campingpark Groene Eiland, gelegen tussen Maasbommel en Appeltern in Gelderland is het goed vertoeven voor de natuur en watersportliefhebber.

Het gezellige team van Rijkers Naaimachines in Veghel weet alles op het gebied van naaien. Het bedrijf bestaat 98 jaar en viert bijna haar 100ste verjaardag!

We gaan genieten in Argentijnse stijl. Dit doen we in Leiden. Al meer dan 35 jaar kun je bij El Gaucho terecht voor heerlijke steaks en andere gerechten.

In de Noord-Brabantse vestingstad Heusden gaan we genieten bij ‘t Heusdens IJshuys. Ze hebben er heerlijk vers ijs, lekkere koffie en een uitgebreid assortiment chocolade.

Bij E-Village Roggel leef je je uit met de nieuwste en vetste games, zoals de XBOX 360, Playstation of Wii. Met meer dan 80 games is er voor elk wat wils.

Om stressvrij en uitgerust de vakantie te beginnen maakt familie de Vries gebruik van het Park, Sleep & Fly arrangement bij Hotel ibis Schiphol Amsterdam Airport.

Ook deze zomer staat Havezathe Den Alerdinck weer geheel in het teken van het goede leven. Een breed scala standhouders zal weer aanwezig zijn met uiteenlopende exclusieve en unieke producten tijdens de Den Alerdinck Zomerfair.

Jong en oud geniet van heerlijk ijs bij IJssalon Mazzoli in Amersfoort.

Willem wil zijn vakantie vastleggen. Bij Foto de Vakman in Uden krijgt hij uitleg over verschillende fotocamera’s.

Zaterdag 5 augustus om 16.30 uur RTL 4

Herhaling zondag 6 augustus om 12.00 uur RTL 4 en op RTLXL.NL

Vergeet niet onze Facebook Pagina te liken!