Deze aflevering gaan we op pad met familie Verstappen in de Noord-Brabantse gemeente Uden!

Familie Verstappen ontdekt tijdens een weekendje weg de mooiste plekken van Uden. Ze overnachten er in het comfortabele Van der Valk Hotel Uden Veghel.

Met een Suzuki van Autobedrijf Verstegen verkent het gezin de mooiste plekken van Uden en omgeving. In het bedrijf staan service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Iedere dag helpen ze zowel particulieren als bedrijven.

We maken kennis met een paar interessante bedrijven in Uden. Amber gaat lekker bruinen bij Zonnestudio SanSoleil. Het bedrijf beschikt over professionele apparatuur en is geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde zonliefhebber.

Wanneer je er van hou0dt om lekker bezig te zijn met je hobby dan kun je bij Kreatop je hart ophalen. Ze hebben er voor ieder wat wils.

In Uden kun je genieten van een uitgebreid horeca aanbod. Bij Brabants Lekkerste zijn ze gespecialiseerd in Kip van ‘t Spit.

De Mooi Uden Krant is dé krant van Uden en bestaat 1 jaar. Daarom krijgen de lezers een lekkere cake!

Bij Keurslager Peter van Kraaij bereiden ze al het vlees op een ambachtelijke wijze. En dat proef je al jaren bij deze echte Udense ondernemer.

De eerste winkel van Boekenfestijn is te vinden in Uden! Familie Verstappen gaat er op boekenjacht. Benieuwd naar wanneer er een Boekenfestijn bij jou in de buurt is? Klik dan hier.

Familie Verstappen gaat lekker eten in Uden bij Jambon. Ze hebben een ruime keuze uit al het lekkers op de menukaart.

Het gezin doet wooninspiratie op. In Uden is het totaal vernieuwde winkelconcept van KARWEI te vinden.

Zondag 4 december om 11.50 uur RTL 4

Herhaling zaterdag 10 december om 14.00 uur RTL 4 en op RTLXL.NL

Vergeet niet onze Facebook Pagina te liken!