Elke week geven we je inspirerende tips en bezoeken we de leukste plekken in binnen- en buitenland! 

Koffie met gebak, een smakelijke lunch, gezellige borrel of een verrassend diner met de lekkerste burgers, vis- of vlees gerechten. Dat zijn de ingrediënten bij Bistroclub De Stadsburger in Bergen op Zoom.

Visit Tournai! De Belgische stad Tournai heeft een geschiedenis van 2000 jaar. Je vindt er UNESCO Werelderfgoed en inspirerende musea. Daarnaast geniet je er van heerlijke Belgische bieren. 

Genieten van water zonder kalk doe je met de Amfa 4000 van Waterontharder.com De compacte waterontharder is makkelijk te plaatsen en maakt het water zacht en kalkvrij. En dat heeft vele voordelen!

Het historische stadscentrum van Stad Diest is als het ware één groot openluchtmuseum. Geen enkele andere stad in België heeft immers zoveel beschermde monumenten per vierkante kilometer.

Bij Shibusa Sushi & Grill in Waalwijk geniet je in een een sfeervolle ambiance van tongstrelende Japanse lekkernijen! Door de Japanse en Franse keuken te fuseren omarmen ze er een nieuwe benadering van een culinaire belevenis. Voor een vast bedrag kun je er 2.5 uur onbeperkt genieten!

Belgische Gemeente Haacht is altijd een interessante locatie geweest voor onder andere Vikingen, kasteelheren en militaire verdedigingen. Restanten hiervan zijn nog goed zichtbaar!

In het Nederlands Steendrukmuseum in Valkenswaard maak je kennis met alle denkbare facetten van het in 1798 door Alois Senefelder uitgevonden vlakdrukprocedé of wel de steendruk of lithografie.

In het centrum van het Friese watersportdorp Eernewoude geniet je bij Italiaans restaurant Porto Casa van pizza- en pastagerechten. Ook vind je heerlijke vlees- en visgerechten. De sfeer is er informeel en de bediening prettig!

Gelegen in een groene omgeving die zich uitstekend leent voor fiets en wandeltochten ontdek je de Belgische Stad Ieper. Liefhebbers van lekker eten, cultuur, shoppen of musea zijn er aan het juiste adres!

Bij Myrjo in Uden vind je mooie, avontuurlijke en aparte kleding! De vrouw die zich wil onderscheiden van de massa is er aan het juiste adres. Ze hebben er altijd leuke kleding voor leuke prijzen vanaf maat 38 tot en met 56.

Zondag 31 maart 16.00 uur RTL 4

Herhaling zaterdag 6 april  15.30 uur RTL 4 en op RTLXL.NL

Vergeet niet onze Facebook Pagina te liken!