Bij Marc Lange Sieraden in Alkmaar zien we prachtige sieraden en komen we meer te weten over de bijzondere geschiedenis van het straatje ‘De Mient’ waar Marc is gevestigd.

In Het Hollands Kaasmuseum komen we alles te weten over het goud van Alkmaar. Het museum bestaat dit jaar 35 jaar!

Voor de speciale kaassalade van Veronique en André van Café Jong Belegen in Alkmaar komen mensen uit heel Nederland langs!

De gezelligheid van een camping, maar je nooit druk maken over het weer. Dat kan bij Indoor City Camping Alkmaar. Je herleeft er de jaren 60.

Voor elke gelegenheid vind je bij Bloom in Doetinchem een creatieve kleurrijke creatie!

Bij Mood’s in Doetinchem kun je heerlijk eten. En in de late uurtjes kun je er onbezorgd borrelen met goede muziek op de achtergrond.

We gaan het water op Bij Ceulemans in het Brabantse Beers. Je kunt er logeren en zeilen. Ook beschikken ze over verschillende kano’s, sups, en motorboten.

Met de uitgebreide collectie jurkjes van Mooie mode in ‘S-hertogenbosch is er voor elke dame een geschikte outfit te vinden.

Lichaam en geest komen weer volledig in balans wanneer je een dag bij Schoonheidsinstituut Esfinge in Breda hebt doorgebracht.

De City Resort Hotels zijn een ware oase in de drukte van het dagelijkse leven. We maken kennis met de veelzijdigheid van deze wellness resorts!

Zaterdag 31 maart om 16.30 uur RTL 4

Herhaling zondag 1 april om 11.50 uur RTL 4 en op RTLXL.NL

Vergeet niet onze Facebook Pagina te liken!