Elke week zie je inspirerende tips in binnen en buitenland! 

Bij De Steenoven Hut in Zaandijk geniet je van overheerlijke pizza’s uit een echte steenoven. De Pizza’s worden vol passie bereid met verse producten!

We maken kennis met Stad Bouillon in de Belgische Ardennen! De eeuwenoude stad ligt in een meander van rivier de Semois en de historische sfeer trekt tegenwoordig veel bezoekers. Ook in de natuurrijke omgeving is er genoeg te beleven.

In het Amsterdamse Bos maak je Prachtige tochten kunt u maken door een schitterend natuurgebied met een kano of een waterfiets met Kanoverhuur Amsterdamse bos! Of wat dacht je van Miniport Amsterdam voor de kids!

Midden in de natuur van Belgisch Limburg bezoeken we Familiepark Goolderheide! Een plek voor plezier, rust, sport en avontuur!

Genieten van water zonder kalk doe je met de Amfa 4000 van Waterontharder.com De compacte waterontharder is makkelijk te plaatsen en maakt het water zacht en kalkvrij. En dat heeft vele voordelen!

Van 3 juli tot en met 30 oktober 2019 kun je elke woensdag en zondag de mooiste plekjes van Kerkrade bewonderen tijdens een 2,5 uur durende rondrit in de Beleefbus mét gids!

Borgloon wordt ook wel ‘hoofdstad van de bloesem’ genoemd. De streek staat vol met honderdduizenden fruitbomen en is het hart van de fruitteelt in België!

Bij Maita Restaurant in Haarlem proef je Nikkei gerechten gemixt met de Peruviaanse keuken!

Hoogstraten ligt iets over de Belgische grens. De stad met smaak heeft heel wat te bieden. Sportief er op uit of lekker cultuur snuiven? Toerisme Hoogstraten wijst je de weg!

Bij Galerie & Kunstuitleen Lambert in het Twentse Ootmarsum vind je een ruimte collectie kunst. De werken zijn zowel te koop als te huur.

Elke week heeft Plezier & Passie een reis tip! WeFlyCheap zoekt verder en heeft als doel zoveel mogelijk goede vakantiedeals te vinden en te plaatsen, zodat iedereen hiervan kan profiteren!

Zondag 30 juni 16.00 uur RTL 4

Herhaling zaterdag 6 juli 15.30 uur RTL 4 en op RTLXL.NL

Vergeet niet onze Facebook Pagina te liken!