In Haarlem bezoeken we Circus Herman Renz: het kerstcircus t/m 7 januari 2018. We nemen een kijkje bij de spectaculaire première van “TRADITIONS” met vele top acts . Ook zijn we benieuwd naar wat de goede voornemens zijn van het publiek in het circus.

Stoppen met roken of op je streefgewicht komen door hypnose? Dan kun je terecht bij Ik verander wel en Ik stop wel.

Bij de Markthal in Rotterdam zijn liefhebbers van vers en divers aan het juiste adres. Gasten genieten er van een vers food-aanbod. Je vindt er ingrediënten en etenswaren uit alle windstreken in een uitstekende sfeer.

Galerie Maureen Knobben is gevestigd in een stijlvolle galerie, midden op het marktplein van kunststad Ootmarsum. Naast bijzondere schilderijen zijn ook kleurrijke sculpturen en objecten te bewonderen.

Wil jij snel vet laten verwijderen middels een bewezen, veilige en effectieve methode? Dan kun je terecht bij CoolSculpting Kliniek Nederland. 

Bij Gamecenter The Basement in Hengelo kun je terecht voor nieuwe en gebruikte games en consoles.

Prostop bestaat al meer dan 20 jaar bestaat en helpt je middels lasertherapie te stoppen met roken.

Restaurant Rijnzicht in Doornenburg heeft een maandelijks wisselende innovatie kaart bestaande uit spectaculaire smaakpaletten, waarmee de koks laten zien dat ze constant bezig zijn met vernieuwing.

Zaterdag 30 december om 16.30 uur RTL 4

Herhaling zondag 31 december om 11.55 uur RTL 4 en op RTLXL.NL

Vergeet niet onze Facebook Pagina te liken!