Elke week zie je inspirerende tips in binnen en buitenland! 

Facetheaction.be verhuurt fun! Van lasergame tot GPS spel.

In het recent vernieuwde Hotel Olympia kun je rekenen op een warm en persoonlijk onthaal. Het hotel vormt door haar ligging een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de historische stad Brugge.

In Gronsveld, vlakbij Maastricht geniet je van typische Spaanse lekkernijen bij La Barceloneta Tapas Restaurant. Naast heerlijke gerechten geniet je er volop van de gezelligheid!

Airsoft Adventure is gespecialiseerd in het organiseren van outdoor en indoor airsoft evenementen voor bedrijven, vrienden en vrijgezellenfeestjes!

Marec baat de jachthavens De Spaanjerd en Heerenlaak uit rond het water aan de Grensmaas in Belgisch Limburg. De havens zijn van alle gemakken voorzien en de ideale omgeving voor de echte watersportliefhebber. Rondom het water vind je onder andere Sailcenter Limburg, Brasserie De MaasnimfMaasbrasserie ‘t Tegelhuuske en Wake2Wake.

Genieten van water zonder kalk doe je met de Amfa 4000 van Waterontharder.com De compacte waterontharder is makkelijk te plaatsen en maakt het water zacht en kalkvrij. En dat heeft vele voordelen!

Race in de ‘bandensporen’ van Formule 1 helden! Voor kids en volwassenen, van leken tot professionals. Bij Karting Genk: Home of Champions kan iedereen genieten van deze mooie sport.

In ‘s-Hertogenbosch bezoek je het Nationaal Carnavalsmuseum, Het Oeteldonks Gemintemuzejum. 

Hotel Essenza in Puurs ligt tussen Brussel en Antwerpen op een rustige locatie. Er zijn tal van fietsroutes in de buurt en de persoonlijke service en luxe kamers maken je verblijf compleet!

Bij Myrjo in Uden vind je mooie, avontuurlijke en aparte kleding! De vrouw die zich wil onderscheiden van de massa is er aan het juiste adres. Ze hebben er altijd leuke kleding voor leuke prijzen vanaf maat 38 tot en met 56.

Iets over de Belgische grens in Herentals ontdek je de wondere wereld van water in Hidrodoe! Jong en oud gaat op avontuur in het leuke, spannende en interactieve doe-centrum.

Elke week heeft Plezier & Passie een reis tip! WeFlyCheap zoekt verder en heeft als doel zoveel mogelijk goede vakantiedeals te vinden en te plaatsen, zodat iedereen hiervan kan profiteren!

Zondag 28 juli 16.00 uur RTL 4

Herhaling zaterdag 3 augustus 15.30 uur RTL 4 en op RTLXL.NL

Vergeet niet onze Facebook Pagina te liken!