We maken een culinaire Wereldreis door Nederland! En je doet inspiratie op over leuke uitstapjes die jij deze zomer kunt beleven in Nederland en België. 

Visit Kasterlee! Iets over de Belgische grens bezoeken we de gemeente Kasterlee. Je combineert er fietsen in een prachtige omgeving met heerlijk eten. We gaan Fietsen met Smaak.

Eveline Wu is dé Sushi Queen van Nederland. Bij haar nieuwe aanwinst in Rotterdam, Restaurant Las Palmas, geniet je van de Aziatische keuken op top niveau!

Midden in Amsterdam bezoeken we Ripley’s Believe It or Not. De meest vreemde attractie van Nederland. Jong en oud geniet er van vijf verdiepingen vol interactie!

Restaurant De Stenen Boog in het Groningse Slochteren bestaat dit jaar 10 jaar. In een gastvrije setting geniet er van heerlijke gerechten.

Liefhebbers van de Thaise keuken zijn bij Maenaam Thai in Amsterdam aan het juiste adres! In ongedwongen sfeer geniet je er van Thaise gerechten.

‘t Trefpunt in het Brabantse Holthees is een begrip in het dorp. Een perfecte plek om van de mooie natuur te genieten. En natuurlijk om lekker te eten.

We beleven een spannende dag vol actie in de Belgische Ardennen. In La Roche-En-Ardenne bezoeken we Ardenne Aventures! Er zijn volop leuke activiteiten om te doen met vrienden en familie.

Restaria Kees Kroket in ‘s-Hertogenbosch is onlangs volledig vernieuwd. Naast snacken geniet je er nu ook van een heerlijke lunch.

Restaurant Kaizen in Rosmalen is onlangs geopend. Op de uitgebreide menukaart staan zelfs Vietnamese gerechten!

In Leiden genieten we van de Argentijnse keuken bij El Gaucho.

Wil je s-Hertogenbosch vanaf het water bekijken? Dat kan bij De Vlotte Vloot. Je kunt er heerlijk genieten op het water al dan niet met een hapje of drankje.

Zaterdag 28 juli om circa 16.30 uur RTL 4

Herhaling zondag 29 juli om circa 11.50 uur RTL 4 en op RTLXL.NL

Like onze Facebook Pagina en maak kans op leuke prijzen!