Wist je dat je een derde van je leven doorbrengt in bed? Bij Tom Smeenk Bedden & Matrassen geven ze je graag persoonlijk advies.

Bij E-Village Roggel leef je je uit met de nieuwste en vetste games, zoals de XBOX 360, Playstation of Wii. Met meer dan 80 games is er voor elk wat wils.

Kunstenares Desireé Groot Koerkamp is trotse galeriehoudster bij Dechaux Glasdesign in Ootmarsum. Ze heeft een geheel unieke brandschilder-techniek ontwikkeld, de ‘Dechaux’ techniek.

Museum Helmond is vernieuwd. Een bezoek aan Museum Helmond staat garant voor een geslaagd dagje uit voor jong en oud waarbij alle zintuigen geprikkeld worden.

Bij Galerie & Kunstuitleen Lambert in Ootmarsum kun je terecht voor fleurige kunst van Lambert Oude Wesselink en andere kunstenaars. We nemen een kijkje in zijn atelier.

Restaurant Wynwood is gevestigd in een voormalige Philips fabriek op Strijp-S te Eindhoven. En dat zie je terug in de unieke en smakelijke gerechten.

Bij Van den Akker Mercedes-Benz geven ze je graag persoonlijk advies over welke Mercedes-Benz bij jou past. Ze hebben er meerdere malen een klanttevredenheidsprijs gewonnen.

Familie Kusters krijgt een rondleiding van burgemeester Mark van Stappershoef in de prachtige gemeente Goirle. Ze ontdekken er enkele bijzondere Gôolse Geheimen!

Het Oertijdmuseum in Boxtel is het grootste geologische museum van Nederland. Je gaat er terug naar de tijd van de dinosaurussen! Je komt er oog in oog te staan met een grote T-Rex!

Wie van lekker eten houdt is bij TEXAS eet en geniet aan het juiste adres. In een gemoedelijke sfeer geniet je er van prachtige gerechten.

Plezier & Passie wenst je fijne feestdagen en een gelukkig 2017.

Zondag 25 december om 11.55 uur RTL 4

Herhaling zaterdag 31 december om 14.00 uur RTL 4 en op RTLXL.NL

Vergeet niet onze Facebook Pagina te liken!