We volgen moeder Sandra en haar kinderen Jonas en Maartje op vakantie in de provincie Limburg waar ze overnachten in het sfeervolle Glamphouse bij Camping Van Kempenhof in het plaatsje Melick. De camping bestaat 10 jaar en dat vieren ze met een barbecue.

De familie plant een fietstocht door Roermond op fietsen van Jaspers Rijwielen waar sinds jaar en dag service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

In Roermond bezoekt het vrolijke gezin er is PLEK ,  hier volgen ze een leuke workshop.

Bij Het Aardbeienland in Horst hebben ze alles dat te maken heeft met aardbeien. Wij volgen het gezin tijdens dit kleurrijke uitstapje.

Verder brengt het gezin in Horst een bezoek aan De Schoester Schoenmode. Maartje krijgt er nieuwe schoenen.

Wethouder Arno Walraven geeft ons een rondleiding door de bosrijke en landelijke gemeente Leudal. Fietsers en wandelaars kunnen er hun hart ophalen door de vele recreatiemogelijkheden. Liefhebbers van monumenten en cultuurhistorie komen er ogen te kort.

Leudal is de ideale uitvalsbasis voor een meerdaags verblijf. Je ziet een selectie uit de verschillende overnachtingsmogelijkheden in de gemeente zoals Recreatiepark De Leistert met Buitenhof De Leistert; een bungalowpark met luxe vakantieboerderijen en 5-sterren Camping De Leistert met ruime kampeerplaatsen. Uitermate geschikt voor een actieve vakantie voor gezinnen met kinderen.

In Weert brengen we een bezoek aan Home & Garden Gifts. Elcke gaat er een cadeautje kopen voor haar oma.

Bij ‘t IJshofje in het Limburgse Meijel kun je heerlijk genieten van de lekkerste ijsjes. Mariëlle geeft er ons een rondleiding. Ook is er de groepsaccommodatie Lutjen Hendik.

Klassieke auto’s. Dat is de grote passie van Alexander Stuurman. Vol trots laat hij ons de collectie van Stuurman Classic Cars zien in Herkenbosch.

Bij De Turfstaeker in het Limburgse Ospel genieten we van een heerlijke high tea.

De culinaire tip van deze week vinden we in Asten. Bij Grieks Wijnrestaurant Mykonos serveert Dimitri heerlijke Griekse gerechten die gepaard gaan met een top selectie aan wijnen.

Zaterdag 25 juni 15.30 uur RTL 4

Herhaling zondag 26 juni 12.30 uur RTL 4 en op RTLXL.NL

Vergeet niet onze Facebook Pagina te liken!