Deze aflevering bezoeken we inspirerende plekken in België

Brouwerij Het Anker is een familiebrouwerij die al 5 generaties lang bier brouwt in het Groot Begijnhof van Mechelen. Met brasserie en het brouwerij hotel staat Brouwerij Het Anker garant voor een ultieme Mechelse bierbeleving.

In Museum Hof van Busleyden in het Belgische Mechelen komen bezoekers alles te weten over de Bourgondische Nederlanden en hoe dit vandaag nog steeds doorleeft in Mechelen.

In Antwerpen geniet je van een heerlijke avond uit bij het Antwerps Sportpaleis , Lotto Arena of de Stadsschouwburg Antwerpen. En wat dacht je van de speciale VIP arrangementen? Klik hier voor meer informatie! 

Stijlvol shoppen? Dat doe je in Antwerpen bij Shopping Stadsfeestzaal. Met meer dan 40 verschillende winkels vind je er alles wat je zoekt. Perfect voor een dagje uit – of voor die snelle boodschap. De nieuwste trends op een bedje van sprankelende geschiedenis.

In Antwerpen vind je Museum Plantin-Moretus. Het originele woonhuis en atelier van de uitgeversfamilie Plantin-Moretus biedt een unieke historische ervaring. Het is dan ook Unesco-werelderfgoed. De geschiedenis van boek, drukkunst en ondernemingszin klinkt door in het krakend eikenhout. Hier vind je de oudste drukpersen ter wereld, en nog veel meer.

Een indrukwekkende verzameling van auto’s uit alle windstreken. Een van de grootste autocollecties ter wereld vind je bij Autoworld Brussels! En 14 december tot 27 januari is er de Exposistie: Porsche 70th Anniversary.

Ook enkele hot spots in Nederland! 

Op ¨De Wallen¨ in Amsterdam, een gebied vol van historie en controversie, geniet je van heerlijke burgers bij De Burgerfabriek. Ook tap je er je eigen verse biertje!

Sint is in het land! Een pakkend cadeau voor sint of kerst vind je bij Cadeauhuis-EDE!

Zaterdag 24 november om circa 16.30 uur RTL 4

Herhaling zondag 25 november om circa 11.50 uur RTL 4 en op RTLXL.NL

Like onze Facebook Pagina en maak kans op leuke prijzen!