Elke week zie je inspirerende tips in binnen en buitenland! 

Ga op avontuur bij Dinant Evasion in de Belgische Ardennen! Je kunt er Kajakken, klimmen, paintballen, varen en nog veel meer in een prachtige omgeving!

Goed voorbereid op vakantie? Ga dan eerst naar Kampeerhal Roden! Je vindt er alles voor vrije tijd, kamperen en het buitenleven. De kampeerhal biedt 18.000 vierkante meter winkelplezier!

Bij Fastlane Karting in het Belgische Limburg beleef je de ultieme race-ervaring! Adrenaline voor jong en oud! Naast karten kun je er ook terecht voor andere activiteiten.

Bij Beautysalon SUUZ in Uden draait alles om kwaliteit, aandacht en beleving. In de moderne salon hebben ze maar één doel: jou laten stralen!

De Wereld Van Kina is een natuurmuseum voor kinderen en jongeren in het Belgische Gent. Je ontdekt er hoe het leven op aarde zich ontwikkelde.  Op twee locaties, de tuin en het huis beleef je een interactief avontuur.

In Almelo is het volop genieten bij Kinderspeelparadijs Dolle Pret! Je kids kunnen er spelen terwijl jij geniet van heerlijke gerechten in het Wereldrestaurant!

Genieten van water zonder kalk doe je met de Amfa 4000 van Waterontharder.com De compacte waterontharder is makkelijk te plaatsen en maakt het water zacht en kalkvrij. En dat heeft vele voordelen!

Visit Lier! De Belgische stad is rijk aan cultuurhistorie. Je vindt er  UNESCO Werelderfgoed en bovenal een gezellige sfeer! Een bezoek aan Lier staat garant voor een geslaagd dagje of weekendje weg.

Bij Galerie & Kunstuitleen Lambert in het Twentse Ootmarsum vind je een ruimte collectie kunst. De werken zijn zowel te koop als te huur.

Bij Myrjo in Uden vind je mooie, avontuurlijke en aparte kleding! De vrouw die zich wil onderscheiden van de massa is er aan het juiste adres. Ze hebben er altijd leuke kleding voor leuke prijzen vanaf maat 38 tot en met 56.

Bij Teun’s Car Cleaning in Breda verzorgen ze het interieur van je auto, samen met short-repair en auto- fotografie!

Zondag 23 juni 16.00 uur RTL 4

Herhaling zaterdag 29 juni 15.30 uur RTL 4 en op RTLXL.NL

Vergeet niet onze Facebook Pagina te liken!