Deze week bezoekt het leukste weekendprogramma van RTL 4, Plezier & Passie, mooie plekken in het zuiden van Nederland. Ook hebben we enkele leuke shopping tips voor de feestdagen! 

Gemeente Echt-Susteren is Het Smalste Stukje Nederland. Onthaasten en genieten staat er centraal. De gemeente kreeg in 2015 het internationale Cittaslow keurmerk.

Bij Oorlogsmuseum Eyewitness in het Limburgse Beek beleef je de tweede wereldoorlog op interactieve wijze. Het museum staat vol originele stukken.

Expositielocatie Giardino is een galerie en beeldentuin vol fraaie, hoogwaardige, hedendaagse internationale kunst in het Limburgse Berg en Terblijt.

Culinair genieten doe je in het Limburgse Valkenburg. Bij Restaurant Chez Paul staat kwaliteit hoog in het vaandel. Je komt er binnen als gast, en vertrekt er als vriend.

Bij Oertijdmuseum de Groene Poort in Boxtel wandel je tussen levensechte dinosaurussen en heel veel verschillende fossielen uit alle tijdperken. Of wat dacht je van de uitgestrekte Oertijdtuin en het Oertijdbos?

veel mensen gebruik maken van de uitstekende service die Reisbureau Reisgraag.nl in Ravenstein te bieden heeft. Het is dé expert op het gebied van vakantie!

Sinds kort geniet je in Doetinchem van heerlijke Surinaamse gerechten bij Lilian’s Eetpaleis.

Familie Kusters krijgt een rondleiding van burgemeester Mark van Stappershoef in de prachtige gemeente Goirle. Ze ontdekken er enkele bijzondere Gôolse Geheimen.

Opzoek naar een prachtig sieraad? Dan ben je bij Vivienne van Amelsfoort Juweliers in ‘s-Hertogenbosch aan het juiste adres!

We gaan shoppen voor de feestdagen bij het makkelijk te bereiken Alexandrium Shopping Center in Rotterdam!

Zaterdag 23 december om 16.30 uur RTL 4

Herhaling zondag 24 december om 11.50 uur RTL 4 en op RTLXL.NL

Vergeet niet onze Facebook Pagina te liken!