Elke week zie je inspirerende tips in binnen en buitenland! 

Botenwinkel.nl is het adres voor al je wensen op botengebied. Buiten de webshop zijn ze ook te vinden in Elst waar je alle modellen kunt bekijken en vergelijken in de showroom.

Sjanne Exclusieve Damesmode in Dalfsen heeft alles in huis om bij elke vrouw een ware metamorfose teweeg te brengen!

In de sfeervolle woonwinkel van Juud & Jul in Raalte vind je Scandinavische en Nederlandse woonmerken gecombineerd met woon- en leefstijl accessoires.

Genieten van water zonder kalk doe je met de Amfa 4000 van Waterontharder.com De compacte waterontharder is makkelijk te plaatsen en maakt het water zacht en kalkvrij. En dat heeft vele voordelen!

Bij Schulten is een winkel in Wijhe waar mode en lifestyle samenkomen. Je wordt er één op één geholpen bij het vinden van een outfit die écht bij je past!

Orkide Beautysalon in Rotterdam is hét adres voor schoonheid van binnen en van buiten.  In een prettige ontspannen sfeer voeren ze de vele behandelingen met kwaliteit uit. Je kunt er zeker van zijn dat je er in goede handen bent.

Toe aan een nieuwe look? Het team van Anja’s Haarstudio & shop Haarwerk Specialist in Amerongen staat voor je klaar!

Bij Myrjo in Uden vind je mooie, avontuurlijke en aparte kleding! De vrouw die zich wil onderscheiden van de massa is er aan het juiste adres. Ze hebben er altijd leuke kleding voor leuke prijzen vanaf maat 38 tot en met 56.

Ingrid Pegge is beeldend kunstenares met passie voor schilderkunst. Ze houdt van het vak en ze vindt het een eer om je haar schilderkunst te laten zien. Haar werk bestaat uit het verbeelden van de vrouw.

Bij Schoonheidsinstituut Beauty by Ivanka in Lepelstraat aan de Brabantse Wal bieden ze verschillende beauty treatments waarbij ze de beleving
van wellness en huidverbetering samen laten komen.

Léan Fashion in Zwolle is sinds 2019 hét adres voor betaalbare en hippe kleding. Service en persoonlijk contact staan er hoog in het vaandel. En wat dacht je van gezellig shoppen met je vriendinnen tijdens de Happy feeling nights!

Je waant je in India bij Mayur Kitchen in Zwolle. In een gezellige sfeer maak je kennis met de mooie gerechten die het land te bieden heeft.

Bij Petit Spa in Arnhem ontsnap je voor enkele uurtjes uit de dagelijkse drukte en voel je  je weer mooi, opgeladen en goed. Graag geven ze je een moment van onverdeelde aandacht en rust voor jezelf, terwijl ze het mooiste in jouw huid naar boven halen.

Zondag 22 maart 16.00 uur RTL 4 

Herhaling zaterdag 28 maart 14.00 uur RTL 4 en op RTLXL.NL

Vergeet niet onze Facebook Pagina te liken!