Elke week zie je inspirerende tips in binnen en buitenland! 

Winkelcentrum De Passage in het hart van Roosendaal ademt een Venetiaanse sfeer uit met een vleugje Jugendstil en Art Deco. Shoppen is hierdoor een fantastische beleving!

Queens in Hengelo een fashion boutique voor dames, met onder andere kleding, schoenen, tassen en bijoux voor een mooie prijs!

Onthaasten en genieten doe je bij Diamonds and Pearls​. Een Charmant, romantisch boutique hotel in het hartje van Antwerpen.

Bij Haarverzorging Den Dolder in Den Dolder kun je voor veel meer dan alleen knippen terecht. Ook voor haarwerken ben je er aan het juiste adres.

Heerlijke pasta en pizza eet je bij Ristorante Papi in Barendrecht. Ze beschikken er over een echte houtoven waardoor het eten op traditionele wijze wordt voorbereid.

Genieten van water zonder kalk doe je met de Amfa 4000 van Waterontharder.com De compacte waterontharder is makkelijk te plaatsen en maakt het water zacht en kalkvrij. En dat heeft vele voordelen!

De Zwarte Stok in het Belgische Millen is de ideale plek voor individuele toeristen, vrienden, families, groepen en bedrijven om even te onthaasten.

Bij Yolo Kappers in Rosmalen zijn 4 dingen heel belangrijk! kwaliteit, aandacht, service en gezelligheid. Je kunt er terecht voor een complete metamorfose.

Bij Wereldrestaurant Dolle Pret in Almelo geniet je drie uur lang van het All you can eat and drink live cooking buffet! En dat terwijl de kids zich volop vermaken in het grote kinderspeelparadijs.

Reason in Rijssen staat voor eigentijdse kleding! In de winkel voel je je thuis en staat de koffie altijd voor je klaar. Eigenwijs & Eigentijds. Dat zijn de kernwoorden achter de dameskledingzaak. Voor elke gelegenheid scoor je er de juiste outfit.

Wil je lekker in de watten gelegd worden en een nieuwe look die perfect bij je past? Dan ben je bij Tina’s Looks in Hengelo aan het juiste adres!

Bij Salento ristorante pizzeria in Hoorn geniet je van de authentieke Italiaanse Keuken!

Zondag 22 december om 16.00 uur RTL 4

Herhaling zaterdag 28 december om 15.30 uur RTL 4 en op RTLXL.NL

Vergeet niet onze Facebook Pagina te liken!