In Plezier & Passie geven we handige tips over hoe jij jouw vrije tijd het beste kunt invullen! 

The Wall  in Utrecht ligt centraal in Nederland en is makkelijk te bereiken! Je kunt er heerlijk shoppen en lekker eten en drinken.

Spring, klim en have fun bij Play-in Utrecht! Dé indoor bewegingswereld voor het hele gezin!

Bij Il Gattopardo in Rijsbergen beleef je een culinaire reis door Italië met de lekkerste gerechten en wijnen die dit land te bieden heeft.

Bij Restaurant Sham in de Witte de Withstraat in Amsterdam geniet je van heerlijke Syrische gerechten.

Je skikunsten bijspijkeren of je conditie opkrikken om goed beslagen ten ijs op wintersport te gaan? Dan is het nu tijd om ski- of snowboardlessen te nemen  bij Ski-Mere in Almere!

BarBier is de nieuwe hotspot in Gouda! Een stoer modern speciaalbier café waar jong en oud elkaar ontmoeten. Je geniet er van een heerlijk vers getapt glas bier.

Bij Coolsculpting Kliniek laat je vet verwijderen zonder operatie! Middels een veilige en bewezen methode.

Marlin is het nieuwe restaurant in Deventer. Alle gerechten zijn er dagvers en van een hoge kwaliteit.

Bij Huvee Meubels in Emmeloord ontwerpen en maken ze meubels op maat! Ze helpen je graag persoonlijk in de grote showroom!

Voedsel is door de eeuwen heen een bron van inspiratie voor kunstenaars. In het Gorcums Museum zie je tot 10 maart 2019 de expositie De Smaak te Pakken!

Bij L’angolo Italiano serveren ze smakelijke en gezonde gerechten met verse ingrediënten. Eigenaren Enzo en Nora verwelkomen je in dit pareltje van Amsterdam.

Jays Streetfood​ in Sittard staat garant voor een diversiteit aan speciale broodjes, gezonde salad shakers, frisse yoghurts en verkoelende bubble tea’s!

Zaterdag 22  december om circa 16.30 uur RTL 4

Herhaling zondag 23 december om circa 11.50 uur RTL 4 en op RTLXL.NL

Like onze Facebook Pagina en maak kans op leuke prijzen!