Elke week zie je inspirerende tips in binnen en buitenland! 

Genieten van water zonder kalk doe je met de Amfa 4000 van Waterontharder.com De compacte waterontharder is makkelijk te plaatsen en maakt het water zacht en kalkvrij. En dat heeft vele voordelen!

Vakantie beleef je pas echt bij Vakantieclub Vayamundo in Houffalize, het groene hart van de Belgische Ardennen. Heerlijk overnachten, lekker eten en spannende activiteiten!

Elke week heeft Plezier & Passie een reis tip! WeFlyCheap zoekt verder en heeft als doel zoveel mogelijk goede vakantiedeals te vinden en te plaatsen, zodat iedereen hiervan kan profiteren!

XEls in Hilversum staat voor leuke, vlotte en betaalbare mode!

Genieten aan de Belgische kust, Limburg, de Franse Opaalkust of de Côte d’Azur? Bij Holiday Suites vind je altijd een verblijf dat bij je past!

Het Belle Epoque Centrum in Blankenberge laat je kennis maken met de mooiste tijd die we in de 19e en 20e eeuw kenden: de belle époque.

Hotel Mercure in Blankenberge is de ideale uitvalsbasis voor een vakantie in de kustplaats. Alle gewenste faciliteiten en voorzieningen staan er tot je beschikking! Wat dacht je van een duik in het verwarmde zwembad op het dak?

Racen doe je bij Indoorkarting Noorderlaan in Antwerpen met 5000 vierkante meter indoorpiste! Weer of geen weer, je rijdt er altijd droog en veilig.

Een onvergetelijk feest organiseren? ID-DJ Entertainment is al jaren toonaangevend in de entertainment-branche.

Bij Myrjo in Uden vind je mooie, avontuurlijke en aparte kleding! De vrouw die zich wil onderscheiden van de massa is er aan het juiste adres. Ze hebben er altijd leuke kleding voor leuke prijzen vanaf maat 38 tot en met 56.

Vakantiepark Parc Résidentiel Les Onays, niet ver van het pittoreske dorpje Achouffe biedt je totale rust in de volle natuur.

Zondag 21 juli 16.00 uur RTL 4

Herhaling zaterdag 27 juli 15.30 uur RTL 4 en op RTLXL.NL

Vergeet niet onze Facebook Pagina te liken!