Elke week geven we je inspirerende tips over hoe jij je vrije tijd het beste kunt invullen. 

Bij Mia’s Restaurant & Lounge in het Zeelandse Axel geniet je van heerlijke gerechten in het restaurant. Of wat dacht je van een lekker cocktail op het zonovergoten terras.

In het Belgische Mechelen maken we kennis met Kazerne Dossin. Een bezoek aan het museum en documentatiecentrum over de holocaust en mensenrechten staat garant voor een leerzame dag.

Bij Meat & Greek in Amsterdam geniet je van traditionele Gyros in een modern jasje!

Tot rust komen, ontspannen en genieten doe je bij De Schaluinenhoeve in Baarle-Nassau. Naast luxe hotelkamers die van alle gemakken zijn voorzien, biedt de accommodatie een grote landschapstuin, een ruime zwemvijver en een historische jachtzaal uitgerust met lounge en bibliotheek.

We gaan heerlijk wokken bij Wok Wonderland in Baarle-Nassau! Je geniet er van lekker eten in een ongedwongen sfeer.

Bij museum Het Oale Meestershuus in Slagharen ontdek je de historie van de streek. Ook zijn er wisselende exposities.

Heb jij ook al zo’n zin in ijs met dit warme weer? Dan ben je bij IJssalon Laaker Boere ies in Ohé en Laak aan het juiste adres!

Eetcafé ‘t Kraantje gelegen in Zwartsluis is dé plek waar je in een relaxte sfeer geniet van verrassende smaakcombinaties.

Iets over de Belgische grens in Herentals ontdek je de wondere wereld van water in Hidrodoe! Voor jong en oud een het leuk, spannend en interactief doe-centrum! De wondere water wereld is een initiatief van PidPa.

Voodoo is nieuw in Asten. Hier beleef en proef je sushi-specialiteiten. Het is een ware ‘Japanese dining experience’.

Zaterdag 21 juli om circa 16.30 uur RTL 4

Herhaling zondag 22 juli om circa 11.50 uur RTL 4 en op RTLXL.NL

Like onze Facebook Pagina en maak kans op leuke prijzen!