Deze aflevering bezoeken we de mooiste plekken op de Veluwe.

Bij Groepsaccommodatie De Wildwal in Lunteren kun je heerlijk genieten met je groep, vrienden of familie in een bosrijke omgeving.

In Eerbeek gaan we lekker eten bij De Heideroos. We laten je kennis maken met de leuke activiteiten en culinaire gerechten die ze er serveren.

IJssalon Maarten Liet in Rheden heeft meerdere prijzen gewonnen. Het ijs wordt er elke dag vers bereid naar traditioneel familie recept.

In Drenthe verkennen cultuur. Bij het Centrum Beeldende Kunst Emmen is momenteel de expositie Domestic Safari van Marjolijn Mandersloot te zien.

Ruimte & Rust. Zo heet de accommodatie die we bezoeken in het Drentse Eesergroen. Je komt erachter waarom de plek zo heet.

Al sinds 1593 is het Alkmaarse kaasdragersgilde actief. Wij bezoeken de wereldberoemde kaasmarkt. Ook maken we een rondvaart en bezoeken we het kaasmuseum in deze prachtige stad.

Midden in Alkmaar ervaren we een groene oase van rust. In de botanische tuinen van Hortus Alkmaar zijn ze gespecialiseerd in geneeskrachtige kruiden.

Culinair genieten op top niveau met heerlijke wijnen. Dat doen we bij High5 in het centrum van Alkmaar.

Bij Museum Klok & Peel in het Brabantse Asten brengen we een bezoek aan de grootste collectie luidklokken en klokkenspelen ter wereld en ontdekken we het mysterie van de Peel.

Zaterdag 2 juli 15.30 uur RTL 4

Herhaling zondag 3 juli 12.30 uur RTL 4 en op RTLXL.NL

Vergeet niet onze Facebook Pagina te liken!