Sinterklaas brengt een bezoek aan Venlo en omgeving. Hij gaat opzoek naar cadeau’s en strooigoed voor pakjesavond. Sint legt zijn tocht vast met een camera van Foto Kino Linders.

Snoepwinkel Truuske is een snoepwinkel uit grootmoeders tijd! Ze hebben de eerlijkste en heerlijkste snoepjes en lekkernijen.

Sint ontdekt unieke cadeautjes bij de Schleich Store van Seuren. Hier vind je al sinds 2010 Schleich producten, van Smurfen tot Schleich Dieren.

Grand Café Bonaparte verzorgt een heerlijke lunch voor de goedheiligman. Ze zijn er gespecialiseerd in kip gerechten.

Ook brengt sint een bezoek aan Winkelcentrum de Wieën is gelegen in Blerick Centrum. In dit makkelijk te bereiken overdekte winkelcentrum met gratis parkeervoorzieningen, bestaande uit 24 verschillende winkels wordt sint bijgestaan door de meiden van Turn- en gymnastiekvereniging Sparta.

8 en 9 december kun je naar Kerst in de Vesting in Elburg. Je gaat er terug naar het jaar 1900. Twee sfeervolle dagen waarin onder andere koren, orkesten, dansgroepen, marktkooplieden en oude ambachten bezoekers meenemen naar de tijd van toen. Een boordevol programma voor jong en oud, om alvast de kerstsfeer te proeven.

In het Gorcums Museum in Gorinchem opende onlangs de expositie Glass 4 Ever. Je ziet er hoe glas eruit ziet wanneer het geen ander nut heeft dan als drager van de creativiteit van de maker. De werken van 30 overwegend Nederlandse kunstenaars zijn te zien tot en met 18 maart 2018.

Is schilderen jouw passie? Wil jij leren schilderen op een leuke, ontspannen en doeltreffende manier? Dan kun je je gemakkelijk aanmelden bij de grootste Online Schilderclub van Nederland!

Bij Bloembinderij Lisianthus in Almelo hebben ze voor elke gelegenheid een passend bloemstuk. Je kunt er ondermeer terecht voor rouwwerk en bruidswerk. Ook geven ze er verschillende workshops.

Bij Maas Juwelier in Steenwijk begeleiden ze je graag bij de aankoop van een horloge of sieraad voor jezelf of om cadeau te doen. De deskundige medewerkers geven je graag persoonlijk advies.

In Delft gaan we opzoek naar hippe Scandinavische kledingmerken. Bij Marlies is er voor de dames, en onlangs opende er ook De Mannenwinkel.

COMM (het nieuwe Museum voor Communicatie) in Den Haag is dé plek waar je de invloed van communicatie ervaart. Onlangs is het museum na een grootschalige verbouwing heropend. Als bezoeker onderga je op interactieve wijze wat de impact van communicatie is.

Bij CoolSculpting Kliniek Nederland kun je vet laten verwijderen middels een bewezen, veilige en effectieve methode.

Zaterdag 2 december om 16.30 uur RTL 4

Herhaling zondag 3 december om 11.55uur RTL 4 en op RTLXL.NL

Vergeet niet onze Facebook Pagina te liken!