Wat zijn de tips voor de feestdagen? Je ziet het in Plezier & Passie bij RTL 4.

Patrik, Heidy, Body en Jade gaan naar Phantasialand, op zo’n 2 uur van Utrecht waar ze Wintertraum beleven. Ze ontdekken er onder andere de spectaculaire nieuwe achtbanen Taron en Raik. ‘s Avonds genieten ze er van de sfeervolle show The Magic Rose Spirit of Light die eindigt met een spetterende vuurwerkshow. Phantasialand Wintertraum is te bezoeken tot en met 15 januari.

Francis en Helena gaan shoppen voor de feestdagen. Dit doen ze in een prachtige kerstsfeer bij het makkelijk te bereiken Alexandrium Shopping Center in Rotterdam.

Pieter wil er goed uitzien tijdens de feestdagen. Daarom laat hij zijn tanden bleken bij Tandartspraktijk WIT in Amsterdam.

Restaurant De Provenier is gevestigd in een historisch pand met eigentijdse inrichting, gelegen aan de Schie in Schiedam.

Rosa Bloemsierkunst in Schiedam bestaat meer dan 100 jaar. Ze maken bijzondere, fleurige creaties.

Femmie & Yora zijn trotse eigenaressen van Alette Katini.  Ze maken zelf speelgoed en accessoires voor baby’s en kinderen.

In Purmerend gaan we Grieks eten bij Kriti. In een gezellige sfeer serveren ze er lekkere gerechten. Ook in Zaandam proeven we van de mediterraanse keuken bij Erosa.

BLUE Sunday Delft draagt zondagen in Delft een blauw hart toe. In het kader van de mooie stad met haar fantastische ondernemers maken ze van de zondag een verrassende shop dag.

Zondag 18 december om 11.55 uur RTL 4

Herhaling zaterdag 24 december om 14.00 uur RTL 4 en op RTLXL.NL

Vergeet niet onze Facebook Pagina te liken!