Elke week zie je inspirerende tips in binnen en buitenland!

Genieten van water zonder kalk doe je met de Amfa 4000 van Waterontharder.com De compacte waterontharder is makkelijk te plaatsen en maakt het water zacht en kalkvrij. En dat heeft vele voordelen!

Na het succes van de webshop opende op 23 maart 2019 de fysieke winkel van Hashtag Bij Marleen.  In Geldrop tussen al het groen in het tuincentrum waar de winkel zich bevindt barst het van de mode, vrouwelijkheid en het roze.

Bij Gilsing Wonen in Zevenaar vind je ruim 3500 vierkante meter aan prachtige design meubelen  merken zoals Leolux, Design on Stock, Montis, Bert Plantagie, Pastoe en nog veel meer! De vakkundige adviseurs helpen je graag.

Beauty by Su in Arnhem is gespecialiseerd in het zetten van Permanente make-up. Ook kun je er terecht voor een heerlijke BB Glow gezichtsbehandeling, Powderbrows, PMU verwijderen en nog veel meer!

Bij Jumpskillz in Purmerend vliegt de tijd voorbij in het entertainment center! Je kan er bowlen, jumpen en gamen. Slinger door de obstacle course of vind je weg door het laser labyrint!

Fred’s Kitchen is een trendy restaurant op het NDSM-terrein in Amsterdam-Noord. Een mix van hoogwaardige gerechten, goede sfeer, uitstekende kwaliteit en de juiste vibes maken van elk bezoek aan dit restaurant een feest!

Hair Beauty en Sun. Salon Roman in Roermond is in slechts enkele jaren tijd uitgegroeid tot een begrip in Roermond en omstreken.

Visit Koksijde! In het fascinerende gebied Koksijde Oostduinkerke in België kun je heerlijk wandelen, fietsen, eten- en drinken en overnachten. En wat dacht je van het Wereldwijde unicum, Garnaalvissers te paard.

Bij Myrjo in Uden vind je mooie, avontuurlijke en aparte kleding! De vrouw die zich wil onderscheiden van de massa is er aan het juiste adres. Ze hebben er altijd leuke kleding voor leuke prijzen vanaf maat 38 tot en met 56.

Snacken doe je bij Snackland in Huizen.  Wat dacht je van de beroemde spareribs en overheerlijke snacks. Ze zijn niet voor niets verkozen tot de leukste en lekkerste snackbar van Nederland.

Zondag 17 november 16.00 uur RTL 4

Herhaling zaterdag 23 november 15.30 uur RTL 4 en op RTLXL.NL

Vergeet niet onze Facebook Pagina te liken!