Elke week zie je inspirerende tips in binnen en buitenland! 

Genieten van water zonder kalk doe je met de Amfa 4000 van Waterontharder.com De compacte waterontharder is makkelijk te plaatsen en maakt het water zacht en kalkvrij. En dat heeft vele voordelen!

Bij Galerie & Kunstuitleen Lambert in het Twentse Ootmarsum vind je een ruimte collectie kunst. De werken zijn zowel te koop als te huur.

Woonboulevard Oldenzaal is één van de grootste woonboulevards van Nederland! Op maar liefst 60.000 m2 vind je maar liefst 24 woonspeciaalzaken waar je wonen beleeft in de breedste zin van het woord.

Hotel The Match in Eindhoven biedt je alle faciliteiten die je in een hotel kunt wensen. Maar de kans is klein dat je ook maar één van die faciliteiten gaat gebruiken. Check in. Stay Out!

Je hebt friet… en je hebt FRIET! Pieperz op de Noordkade in Veghel is dé plek waar je geniet van vet lekkere verse friet!

Bij Gister & Vandaag in Asten hebben ze alles op het gebied van wonen! Met meerdere stijlen onder 1 dak slaag je er altijd.

Bedrijfswagen nodig? Bedrijfswagenleasing.nl heeft een groot assortiment verschillende merken met nieuwe en zeer jonge bedrijfswagens.

Bij Kimmy’s Boutique in Badhoevedorp hebben ze de nieuwste trendy en betaalbare damesmode. Ze weten er precies wat jou goed staat!

De Vrije Markt Wamel telt 5000 vierkante meter markt voor jong en oud! Met meer dan 350 kramen is er voor ieder wat wils!

Vet verwijderen met een pijnloze behandeling? Dat kan bij Beautysalon Charon in Vogelwaarde! Ze werken er met de doeltreffende Cryothearpie van Cryo21!

Bij Myrjo in Uden vind je mooie, avontuurlijke en aparte kleding! De vrouw die zich wil onderscheiden van de massa is er aan het juiste adres. Ze hebben er altijd leuke kleding voor leuke prijzen vanaf maat 38 tot en met 56.

Zondag 17 maart 16.00 uur RTL 4

Herhaling zaterdag 23 maart  15.30 uur RTL 4 en op RTLXL.NL

Vergeet niet onze Facebook Pagina te liken!