Wil je vet laten verwijderen middels een bewezen, veilige en effectieve methode? Dan kun je terecht bij De Coolsculpting Kliniek.

Voor een leuk uitstapje met veel denk en teamwerk ben je bij Escaperoom Groenlo  in de Achterhoek aan het juiste adres. Je waant jezelf  er helemaal in de 17e eeuw.

In de ‘berghut’ bij Taverne Edelweiss in Doetinchem beleef je het echte Alpengevoel.

Kookwinkel Oostendorp bestaat dit jaar maar liefst 100 jaar! In de ruime winkel in Tiel hebben ze alles voor in je keuken. En wat dacht je van heerlijke koffie!

Sawatdee Spa in Tiel een een plaats voor ontspanning, genieten en genezen. Je kunt er terecht voor massages en schoonheidsbehandelingen. Ze helpen je balans te vinden tussen lichaam en geest.

Bij campingpark Het Groene Eiland tussen Maasbommel en Appeltern is het volop genieten voor natuur en watersportliefhebbers!

We gaan een prachtige rondvaart maken met Salonboot De Veerman van Kampen! De boot vaart ook tijdens Sail Kampen van 30 maart tot  2 april 2018.

Bij Rib- & Steakhouse The Longhorn in Oirschot verrassen ze je met heerlijke gerechten bereid op authentieke wijze.

De zomer lekker buiten zitten en toch niet te veel last van de zon? Dan kun je terecht in de nieuwe showroom van Van Nierop Zonwering in Volendam! Ze geven je er graag persoonlijk advies.

Bij Myosotis Bloemen in Rhoon vind je alles op het gebied van bloemen en planten. De winkel veranderd met de seizoenen mee. Voor elke gelegenheid vind je er een passend bloemwerk.

Bij Streekmuseum Goeree Overflakkee maakt jong en oud een tijdreis door de eilandgeschiedenis. Een bezoek aan het museum staat garant voor een leuk leerzaam dagje uit. Je beleeft er onder andere de watersnoodramp middels virtual reality.

 

Zaterdag 17 maart om 16.30 uur RTL 4

Herhaling zondag 18 maart om 11.50 uur RTL 4 en op RTLXL.NL

Vergeet niet onze Facebook Pagina te liken!