Deze aflevering gaan we op vakantie met moeder Daniëlle en haar kinderen Noa en Luc.

Het gezin gaat op vakantie in de gemeente Halderberge. Daar ontdekken ze enkele van de mooiste plekken die de gemeente rijk is. Ze gebruiken een luxe vakantiewoning op een villapark Panjevaart als uitvalsbasis om de gemeente te ontdekken. Van de basiliek in Oudenbosch tot Breda international airport in Bosschenhoofd , en van zwemparadijs Splesj in Hoeven tot aan het Arboretum in Oudenbosch. Voor liefhebbers van cultuur, natuur en historisch erfgoed is Halderberge een must see. Ook is er een breed scala aan recreatiemogelijkheden in deze hartelijke gemeente!

Daniëlle en haar kinderen Noa en Luc willen een cruise vakantie maken. De vakantie boeken ze in Oudenbosch bij Sombrero Reizen. Het gedreven enthousiaste team van het reisbureau helpt met het realiseren van een perfecte reis op maat. Het reisbureau staat midden in de samenleving en is betrokken bij het evenement Smaakvol Halderberge.

Voor de kunst tip van deze week zijn we in Oot-Marsum. Bij Galerie & Kunstuitleen Lambert vind je een ruimte collectie kunst. De werken zijn zowel te koop als te huur.

Bij Oertijdmuseum De Groene Poort in het Noord-Brabantse Boxtel gaan we terug in de tijd! Middels interactieve speurtochten voor jong en oud kun je er zowel binnen als buiten alles leren over dinosaurussen en het tijdperk waarin ze leefden.

Daniëlle en haar kids gaan op vakantie. Om stressvrij aan de vakantie te beginnen maken ze gebruik van het Park, Sleep & Fly arrangement bij ibis hotel Amsterdam Airport. Het sfeervolle hotel kent vele faciliteiten en voorzieningen.

Blijf jij deze zomer in Nederland? Dan hebben we een smaakvolle culinaire tip! Bij IJssalon Di Fiorentina beleef je een stukje Italië in het Noord-Hollandse dorp Heiloo.

Zaterdag 16 juli 15.30 uur RTL 4

Herhaling zondag 17 juli 12.30 uur RTL 4 en op RTLXL.NL

Vergeet niet onze Facebook Pagina te liken!