Deze week bezoekt het leukste weekendprogramma van RTL 4, Plezier & Passie, mooie plekken in het noorden van Nederland.

Van der Valk Hotel Hardegarijp-Leeuwarden is een perfecte locatie voor een één- of meerdaags verblijf, zowel in zakelijke als in familiekring.

Aan de kade van de oude zeehaven in Dokkumer Nieuwe Zijlen brengen we een bezoek aan Galerie, kunstcafé en eetcafé De Dream.

Opzoek naar een prachtig boeket? Dan ben je bij Flower Lady in Heerenveen aan het juiste adres.

Ga jij wintersporten? Bezoek dan Skischool Swing in Heerenveen! Naast ski en snowboardlessen kun je er ook terecht voor ski-materiaal.

Dutzfloors is gespecialiseerd in houten vloeren van hoge kwaliteit. In de makkelijk te bereiken showroom in Beetsterzwaag, direct gelegen aan de A7, vind je meer dan 200 houten vloeren!

Bij Pizzeria La Gondola in Lemmer geniet je van Italiaans eten van top kwaliteit!

In Workum bezoeken we Galerie ZoFier. Het is een unieke combinatie van Galerie en Bed and Breakfast.

Bij De Stenen Boog in Slochteren. worden veel gerechten geserveerd, niet alleen vlees maar ook vis en op verzoek vegetarisch. Gerechten worden bereid in een open keuken op de grill.

Diversiteit aan zalen, ruime hotelkamers, gezellige eet- & drinkgelegenheden en vele faciliteiten maken Van der Valk Hotel Groningen-Zuidbroek A7 dé locatie voor elke gelegenheid!

We gaan Culinair Wandelen in Groningen. We ontdekken bezienswaardigheden en restaurants in de binnenstad.

Bij Via Vecchia dompelen we ons onder in mediterrane sferen. Het oude culinaire straatje wordt ook wel de Ramblas van Groningen genoemd.

Juwelier Daniëls is 15 jaar gevestigd in IJsselmuiden. Naast een brede goud & briljant collectie hebben ze ook een uitgebreide zilver en horlogecollectie in huis.

Zaterdag 16 december om 16.30 uur RTL 4

Herhaling zondag 17 december om 11.55uur RTL 4 en op RTLXL.NL

Vergeet niet onze Facebook Pagina te liken!