Elke week zie je inspirerende tips in binnen en buitenland! 

Genieten van water zonder kalk doe je met de Amfa 4000 van Waterontharder.com De compacte waterontharder is makkelijk te plaatsen en maakt het water zacht en kalkvrij. En dat heeft vele voordelen!

Ravage by Tess is een fashion boutique gelegen in Wateringen. Ze hebben een uitgebreide collectie met een mooi merken pakket. Voor ieder budget en elke maat is er wat wils.

In dit idyllisch dorpje Schin op geul gelegen in het prachtige Limburgse heuvellandschap onthaast en geniet je bij Hotel Salden. Het hotel is van alle gemakken voorzien.

Bamboe & Zo in Ede is hét adres voor massieve bamboe meubels en daarbij behorende (vintage) accessoires. Omdat ze de productie in eigen handen hebben is het mogelijk maatwerk te leveren.

Beeldend kunstenaar Erica Kraan is eigenaresse van Erica Kraan-Art en gespecialiseerd in het vervaardigen van beelden. In haar atelier in Tuitjenhorn ben je van harte welkom om te ontdekken of boetseren ook iets voor jou is!

Toe aan een nieuwe Look? Dat kan bij Hair & Style in Leersum. Het gedreven team volgt regelmatig trainingen om jou te kunnen voorzien van de laatste trends in de haarmode.

Houd je van bloemen, bloemschikken en het maken van een eigen krans of bloemstuk? Dan is LiliVerde je nieuwe stek. Met de online instructie videos van topbloemiste Lilian Brouns leer je razendsnel prachtige creaties te vervaardigen.

TUNSenzo.  is de winkel voor hippe, moderne en modieuze damesschoenen, tassen, riemen en accessoires in Reusel en verre omstreken!

Bij brouwerij en Bed & Breakfast Craywinckelhof in het Belgische Lubbeek geniet je optimaal in een prachtige omgeving. Naast heerlijk overnachten in de luxe kamers leer je er hoe het brouw en distilleerproces van bieren, whisky, jenevers en likeuren in zijn werk gaat.

Janny Brugman is trotse eigenaresse van Huid en Haar Studio Janny in Leuth. Je kunt er terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen, genieten van een massage en je kapsel laten bijwerken.

Beeldend kunstenares Korja van der Werff haalt haar inspiratie uit de natuur en mensen om haar heen. Met Korja-Art schildert ze in opdracht en geeft ze workshops.

Zondag 15 maart 16.00 uur RTL 4 

Herhaling zaterdag 21 maart 14.00 uur RTL 4 en op RTLXL.NL

Vergeet niet onze Facebook Pagina te liken!