Elke week zie je inspirerende tips in binnen en buitenland! 

Genieten van water zonder kalk doe je met de Amfa 4000 van Waterontharder.com De compacte waterontharder is makkelijk te plaatsen en maakt het water zacht en kalkvrij. En dat heeft vele voordelen!

Bij Myrjo in Uden vind je mooie, avontuurlijke en aparte kleding! De vrouw die zich wil onderscheiden van de massa is er aan het juiste adres. Ze hebben er altijd leuke kleding voor leuke prijzen vanaf maat 38 tot en met 56.

Kinderrijck in Bilzen is meer dan een gewone binnenspeeltuin! Volledig in de sfeer van ridders en jonkvrouwen, kastelen, draken met wel 5000 vierkante meter speelplezier! Ook Escaperoom Bilzen is er gevestigd, en je kunt er lasergamen.

Lunchroom de Carrousel in het hartje van Tilburg is al jaren een begrip. Je geniet er van heerlijke huisgemaakte specialiteiten.

Hou je van fashion? Dan shop je bij Luz de la luna in Eindhoven! Trendy kleding en passende accessoires. Je slaagt er altijd!

Gr8 Hotels is een nieuwe Nederlandse hotelketen met comfortabele 3-sterren faciliteiten en ruime, warm ingerichte kamers voor een geweldige prijs. Er zijn vestigingen in Amsterdam, Bodegraven, Oosterhout en Sevenum.

Luxe genieten aan de Belgische kust doe je bij Beachclub Famouz in Knokke-Zoute Je kunt er lekker loungen en drinkt er heerlijke cocktails!

Restaurant Super Thai in Alkmaar is een Thais restaurant met een traditionele Thaise keuken. De professionele Thaise kok maakt heerlijke gerechten.

IJssalon De Kleine Haan in Limbricht heeft zijn naam te danken aan het Serama haantje dat er vanaf het buitenterras te bewonderen is. Je geniet er van overheerlijk vers ijs gemaakt met pure producten.

Elke week heeft Plezier & Passie een reis tip! WeFlyCheap zoekt verder en heeft als doel zoveel mogelijk goede vakantiedeals te vinden en te plaatsen, zodat iedereen hiervan kan profiteren!

Het imposante Hotel Britannia in de badplaats Knokke-Heis straalt evenwicht, rust en luxe uit.

Zondag 14 juli 16.00 uur RTL 4

Herhaling zaterdag 20  juli 15.30 uur RTL 4 en op RTLXL.NL

Vergeet niet onze Facebook Pagina te liken!