Deze aflevering de Plezier & Passie trouw special! 

Kim’s Salon in Gemert is een kapsalon, nagelstudio en schoonheidssalon in één waar je met de grootst mogelijke persoonlijke aandacht behandeld wordt.

2 uur lang bruidsjurken passen just 4 fun met je vriendinnen, de vrijgezel of je collega’s onder het genot van een bubbel en zoetigheid. Hoe leuk is dat?! Dit kan bij Brides4fun in Den Haag! 

Je feest naar een hoger level tillen? Dat doe je met de Photobooth van KRUU. De service voor feestelijke diensten biedt nog veel meer. Met KRUU creëer je eenvoudig en zonder al te hoge kosten een premium evenement!

De passie bij Stephanie’s Bruidsboutique in Spijkenisse is het regelen van een droomjurk voor iedere aanstaande bruid!

Bij Partytent-Online vind je partytenten in alle soorten en maten. Zeer goede service en kwaliteit staan er voorop! Er is volop voorraad en je bent welkom om inspiratie op te doen in de grote showroom in Veghel. 

Genieten doe je bij Daisy’s Ice, Coffee & more! Er zijn filialen in Tiel, Terborg en Veenendaal. Unieke recepten en gastvriendelijkheid zorgen voor het ultieme fun moment!  

@Fifty Time & Jewel is dé juwelier in Midden Limburg die zich gespecialiseerd heeft op het gebied van trouwringen. In de winkel vind je een grote keuze van o.a. Alliance, Gerstner, Gettmann, iChoose. Ze hebben een kleine 1000 stuks in het assortiment!

De mooiste dag van jullie leven sluit je af in stijl met Bruiloft DJ Diyo. De veelzijdige DJ zet de juiste muzikale ambiance neer op jullie huwelijksfeest.

Marique, de ontwerpstudio in Grave is hét adres voor onder andere bruidsreportages, geboortefotografie, portretfotografie, geboortekaarten, huisstijlen, logo’s en veel meer!

Of je nu gaat trouwen of wat te vieren heb, een ritje met de amfibie auto van De Vlerk Amphitours geeft je in elk geval een leuke en onvergetelijke ervaring!

Al 17 jaar richt Season Flowers zich op de zakelijke klant zoals hotels, restaurants en kantoren. Ook voor speciale gelegenheden verzorgen ze bloemarrangementen. Ook beschikken ze over een eigen bezorgdienst.

Genieten van water zonder kalk doe je met de Amfa 4000 van Waterontharder.com De compacte waterontharder is makkelijk te plaatsen en maakt het water zacht en kalkvrij. En dat heeft vele voordelen!

Zondag 14 april 16.00 uur RTL 4

Herhaling zaterdag 20 april  15.30 uur RTL 4 en op RTLXL.NL

Vergeet niet onze Facebook Pagina te liken!