Elke week geven we je inspirerende tips over hoe jij je vrije tijd het beste kunt invullen. 

Bij Beeldentuin Mariënheem in Overijssel kom je helemaal tot rust. Je geniet er van prachtige beelden gelegen in een unieke tuin.

Bij De Toerist in het Limburgse Weert kun je sinds kort naast heerlijk eten, drinken en midgetgolfen ook kamperen op de mini camping!

Banketbakkerij Dorgelo in Dedemsvaart viert feest! De ambachtelijke banketbakker viert haar 175-jarig bestaan.

Bij De Coolsculpting Kliniek kun je vet laten verwijderen middels een veilige, bewezen en effectieve methode. En dat zonder hersteltijd of operatie.

Bij Het Ros van Twente De Lutte kom je helemaal tot rust.

In Wanneperveen geniet je bij Belterwiede van lekker eten en leuke activiteiten.

Heerlijk winkelen in een toegankelijke sfeer doe je in Wierden bij Trentz Fashion For You.  Vanaf maat 40 tot maat 60 vind je hier kleding die jou goed staat!

Ontspannen en genieten? Dat doe je bij Haverkort Eten & Drinken in Slagharen. Ze serveren er heerlijke gerechten in een gemoedelijke sfeer.

Visliefhebber? Dan ben je sinds kort bij Mersea Méditerranée  in Vught aan het juiste adres! Ze serveren er heerlijke visgerechten.

Heb je met dit lekkere weer ook zo’n zin in ijs? Kom dan naar Irene, ijs en méér in Bussum. Hier proef je bijzonder ijs van Myrthe’s Delight.

Recreatiepark De Heimolen in Baarle-Nassau onderging onlangs een heuse metamorfose. Je geniet er van een prachtige natuurlijke omgeving. Met de vele soorten chalets is er voor ieder wat wils.

Zaterdag 14 juli om circa 16.30 uur RTL 4

Herhaling zondag 15 juli om circa 11.50 uur RTL 4 en op RTLXL.NL

Like onze Facebook Pagina en maak kans op leuke prijzen!