Deze aflevering ontdekken we enkele bijzondere plekken in de provincies Gelderland en Noord-Holland.

Wanneer je van écht lekker eten houdt, dan kun je naar Marc’s BarBQ  in Uden en Nijmegen. Je geniet er van premium vis en vlees.

Bij Vakantieboerderij Slotman in Eibergen kunnen groepen van elke samenstelling terecht voor een heerlijk weekendje of weekje weg.

We gaan lekker shoppen bij BeauTic Dameskleding in Ammerzoden. In deze trendy, hippe dameskledingzaak hebben ze elke week een nieuwe collectie!

Voor de kunsttip van deze week bezoeken we Kasteel Beverweerd.  Meesterschilder Geert Jan Jansen wordt door vriend en vijand beschouwd als de grootste kunstvervalser van de afgelopen eeuw. Tegenwoordig exposeert hij zijn eigen meesterwerken.

We hebben een sfeervolle interieur tip voor je: Lifestylepassie. In een gemoedelijke sfeer vind je er allerlei soorten meubels en woonaccessoires. Ook kun je er meubels gemakkelijk bestellen in de webshop.

In de historische panden van horecagelegenheden De Lepelaar in Jisp en grand café De Bataaf in Wormer kun je terecht voor een heerlijk diner, borrel of lunch. En bij De Lepelaar beschikken ze zelfs over een mooie bed & breakfast.

Marc Lange Sieraden is sinds 2001 gevestigd in hartje Alkmaar. In een sfeervol pand presenteert sieraadontwerper Marc Lange samen met zijn team een eigentijdse collectie sieraden en horloges.

Bij Lektro Outlet in Alkmaar vind je al meer dan 35 jaar alles voor een complete huishouding. Door faillisementspartijen, overstok en transportschade gaan hoogwaardige merken voor een kleine prijs weg.

Bij Babyland Juniorland Zaanstad weten ze precies wat de trends zijn op het gebied van baby en junior artikelen.

Op het wereldberoemde Waagplein in Alkmaar vind je Het Hollands Kaasmuseum. Een bezoek aan het museum staat garant voor een leuk een leerzaam uitstapje voor de hele familie.

Zondag 11 december om 11.57 uur RTL 4

Herhaling zaterdag 17 december om 14.00 uur RTL 4 en op RTLXL.NL

Vergeet niet onze Facebook Pagina te liken!