Elke week geven we  je inspirerende tips over hoe jij je vrije tijd het best kunt invullen! 

Wil jij er goed uitzien? Dan ben je bij Beauty Outline op Texel aan het juiste adres. In de schoonheidssalon en giftshop slaag je altijd!

Zilt & Zo lifestyle is dé woonwinkel op Texel vol Lifestyle musthaves waarin je het eiland herkent! Ook hebben ze er woonartikelen, accessoires, tassen, kinderkleding en nog veel meer!

In Zwolle geniet je van lekker eten bij De Lunchwinkel. Ook is er een bijzonder atelier.

Auto vies? Ga naar Carwash Westland in Naaldwijk! De gezellige medewerkers maken van je auto schoonmaken een feest! In de 50 meter lange wasstraat is plek voor meer dan 120 auto’s per uur!

Toe aan een nieuw interieur met stijl? Bij Atelier De Brocante Opkamer in Naaldwijk word je als VIP behandeld en krijg je advies op maat over de kwalitatief hoogwaardige en betaalbare meubels.

Bij Het Galjoen in ‘s-Gravenzande kun je naast koffie, gebak en lunch ook terecht voor een heerlijk diner met seizoensgebonden streekproducten!

Bij De CoolSculpting Kliniek kun je vet laten verwijderen middels een veilige, bewezen en effectieve methode. En dat zonder hersteltijd of operatie.

Bruiloft, familiedag of ander leuk feest? Dan is Partycentrum Prikkewater in Vlaardingen de ideale locatie.

Gemeente Leudal is één van de meest groene gemeenten in Limburg. Er zijn volop recreatiemogelijkheden. Op 17, 18 en 19 augustus vindt er Het Europees Schutterstreffen plaats. Bij het kleurrijk, bourgondisch feest is iedereen welkom.

Zaterdag 11 augustus om circa 16.30 uur RTL 4

Herhaling zondag 12 augustus om circa 11.50 uur RTL 4 en op RTLXL.NL

Like onze Facebook Pagina en maak kans op leuke prijzen!