In Plezier & Passie zie je hoe en waar jij kunt ontspannen en genieten! 

Thai Ubon is specialist op het gebied van Thais eten in Landsmeer en omstreken. De Thaise kokkinnen bereiden originele Thaise gerechten in een open keuken met ingrediënten  rechtstreeks uit Thailand.

Tandarts Steenbergen houdt je gebit gezond. Ook kun je er terecht voor cosmetische behandelingen. Ze hebben filialen in Oss en Tilburg.

Bij Lifestyle Salon & Spa in Almere ben je aan het juiste adres voor zorgen voor een ultieme beleving terwijl je geniet van diverse schoonheidsbehandelingen. In een warme ambiance met high-touch benadering.

Het GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel is het hotel waar je jezelf kunt zijn; Net zoals Thuis. En het ligt op loopafstand (500 meter) van de Efteling!

Bij Zoetegoed in Oss kies je uit 9 verschillende soorten cupcakes, verse donuts, ijs, wafels en een wand vol snoep! Daar serveren ze graag een bakje koffie, thee of iets fris bij.

Heerlijke koffie én een koffieautomaat die daar probleemloos voor kan zorgen. Dat is de specialiteit bij DASTA Koffie en automaten in Wijchen.

Bij EnjoyVR in het centrum van Nijmegen speel je de hoofdrol in je eigen film!

Bij de CoolSculpting centers en kliniek laat je vet verwijderen zonder operatie.

Kyldo Art & Design is een kunst-interieur-cadeauwinkel met een uitgebreide collectie van diverse kunstenaars met ieder een unieke inspiratie.

Schoonheidssalon La Perle in Lochem behoort tot de top 3 beste schoonheidsspecialisten van 2013 en 2018.

Zonder schuldgevoel genieten van heerlijke pure producten? Dat kan in Leidschendam bij More Pastry. Minder suiker en meer smaak!

Zaterdag 1 december om circa 16.30 uur RTL 4

Herhaling zondag 2 december om circa 11.50 uur RTL 4 en op RTLXL.NL

Like onze Facebook Pagina en maak kans op leuke prijzen!